Terug

Gastenboek.

Bent u tevreden over uw verblijf op Landgoed Groot Warnsborn. Laat dan een bericht achter in ons gastenboek.

Reageren

Feike Bruning11-08-2014

heerlijk gegeten in jullie restaurant. was echt top en ook een hele goede maar vooral ook vriendelijke bedieningsmensen!
tot snel, grot Feike

Tanja en Bob de Jongh04-08-2014

Wat hebben wij op 11 juli een onvergetelijke fantastische dag gehad! Natuurlijk is de locatie van zich al een super maar buiten dat was alles op en top. Samen met onze gasten hebben wij het geweldig gehad! Jullie gastvrijheid, service, ambiance, bediening, kamers en kwaliteit van de keuken waren en zijn top!Niels Spronk en Feyoena Hofman complimenten voor alles en heel erg bedankt voor deze onvergetelijke dag.

Lammert de Vries23-07-2014

Beste heer Reurink, Dank voor uw reactie en complimenten. Kunt u voor onze feedback ook aangeven wat er minder goed was aan het diner? Alvast dank.

K Reurink 22-07-2014

wat een prachtige locatie, prima kamer in het koetshuis, jammer dat ons geen arrangement is aangeboden of een welkom op de kamer. Ontbijt was goed . Verder was het eten a la carte of lounge een dikke onvoldoende jammer ! Wel vriendelijke bediening.

A. Schoenmakers-van Driel12-07-2014

Bij aankomst als een welkome gast ontvangen en 2 overnachtingen in het landhuis met mooi uitzicht gehad. In de tuin zagen wij hazen achter elkaar aan rennen en een vos en veel vogels. Voor een kleinere maaltijd konden wij gelukkig ook terecht, anders hadden we weer eruit gemoeten. Heerlijke dagen gehad met zeer gastvrij personeel en een lux ontbijt met mooie producten. We zijn maar ruim een uur van het landgoed af geweest, de rest hebben we daar doorgebracht met wandelen, een hapje en een drankje. Bedankt voor deze mooie ervaring, lieve mensen!

Jacqueline le Mahieu en Harry Hermes22-06-2014

Wat een fantastische bruiloft hebben wij bij jullie gehad! Na een lange planning en prettige voorbesprekingen was het op vrijdag de 13e dan zover. Onze gasten en wij hebben het geweldig gehad! Jullie gastvrijheid, de bediening, kwaliteit van de keuken, ambiance en de begeleiding van dhr. Niels Spronk en mevr. Feyoena Homan waren voortreffeljk.
We hebben op en top genoten. Héél veel dank voor alles!

lammert en vyrena19-06-2014

op zondagmorgen vanuit Groningen naar
Arnhem,we werden vriendelijk welkom geheten, we logeerden in een prachtige kamer, uitzicht op een prachtige tuin, na een sportieve fietstocht over de Veluwe,s avonds heerlijk gegeten incl wijnarrangement.vriendelijk personeel en alles tot in de puntjes verzorgd. Kortom een aanrader.

Kliphuis-de Vries16-06-2014

Lieve neef en nicht, Weer logeerden wij,nu dankzij Nel en Rien's feest,in jullie heerlijke Hotel. Het was net een beetje thuiskomen. Weer hebben we genoten.
Groet, Adri en Ina

Dennis Montanari & Roy Huurman01-06-2014

Wij zijn afgelopen weekend te gast geweest op Landgoed Groot Warnsborn voor ons huwelijksweekend ! Vanaf de eerste tot de laatste minuut hebben we ons samen met al onze gasten bijzonder gevoeld, op en top genoten van de ambiance, de gastvrijheid, het vriendelijke personeel en de culinaire zaligheden..... Het was TOP ! Heel hartelijk dank daarvoor en we komen snel eens terug !!

Fam. Douma21-04-2014

Voor de eerste keer gelogeerd op landgoed groot warnsborn in het koetshuis. Een prachtige grote kamer met Prive terras. We hebben echt genoten en komen ook zeker weer terug!

J.Brink06-03-2014

We hebben een grandioze avond gehad! Een heerlijk 4 gangen diner met gerechten die perfect op elkaar waren afgestemd. het bijpassende wijn arrangement was ook perfect. de bediening was zeer attent en professioneel!! De keukenbrigade was erg creatief en goed op elkaar ingespeeld. Alle lof!

Diederik en Rosa22-02-2014

fantastisch gegeten met een super bediening (volgens mij familie van de eigenaren :-)
was top en de bedden waren ook toppie.

fam. Esveld09-01-2014

Voor de tweede keer een fantastisch nieuwjaarsfeest gevierd.
Lof voor de medewerkers, hun inzet is perfect. Het diner, het feest en de brunch verdienen een 10!

Jos-Lia Hoogeveen02-01-2014

Voor de eerste keer bij jullie een boeking gedaan voor de New Years Eve Party.
In alle opzichten een zeer geslaagd feest,.
Diner was geweldig.incl de wijnen
Alle lof aan het personeel deze was enorm vriendelijk .
De avond met de DJ was super.
Onze dank aan alle medewerkers.

Jacques Schuiling01-01-2014

Lammert en Sjoukje,
Het was een superleuke New Years Eve Party. Niet alleen uitstekend verzorgd, maar ook de mix van de verschillende leeftijden maakte het tot een zeer geslaagd feest.
(Op mijn weblog heb ik een verslag gemaakt: www.reisinspiratie.info)
Bedankt namens Roel, Fimke, Evelyn, Burt, Gonny, Dinie, Anja en Jacques.

Arlette Boog 01-01-2014

Jullie hebben er een geweldig leuke New Years Eve Party van gemaakt. Uitstekend verzorgd. Wat hebben we genoten. Was een topfeest! Dank aan jullie allemaal!

Rob van Dam07-12-2013

Prachtige omgeving maar voor een conferentie met koffie en enkel lunch per dag meer dan 100 ? bijzonder duur.

Annet15-11-2013

Toplocatie in alle opzichten. Prachtig gebouw, groene omgeving, gastvrij personeel, goed ingerichte kamer, heerlijk champagne-ontbijt, aangename prijskorting. Jammer van het douchegordijn, past niet bij het interieur en hygiëne van de rest van het hotel.

Karin15-11-2013

Wij hebben gebruik gemaakt van het Autumn Break Out arrangement in verband met de 30e verjaardag van mijn vriend. De kamer was heel erg mooi, met een open badkamer. Wij hadden uitzicht op de achterkant en keken uit op de prachtige tuin. De volgende ochtend werd het ontbijt op bed geserveerd. Een kwartier van te voren werd er gebeld en gevraagd wat de wensen waren qua eten en drinken. Het was zeer uitgebreid en van goede kwaliteit. 's Middags hebben we gebruik gemaakt van de fietsen en de goed gevulde picknicktas die bij het arangement hoorden. Leuk dat je de picknicktas mag houden. Het waren twee erg leuke en romantische dagen.

Linda 14-11-2013

Een echte aanrader!
Genieten van aankomst tot vertrek.
En dit in een prachtige omgeving: een stukje 'paradijs' in het geheel van de grote, mooie Veluwe!
En culinair: TOP
Dank aan het team!Meer informatie