Terug

Gastenboek.

Bent u tevreden over uw verblijf op Landgoed Groot Warnsborn. Laat dan een bericht achter in ons gastenboek.

Reageren

17-10-2014

Frans Klever en Marina Kremer28-09-2014

Begin september hebben wij ons 35-jarige huwelijk gevierd en hebben we een weekend besteed op Groot Warnsborn. Prachtige omgeving, heerlijk gefietst, uitstekend gegeten, mooie kamer, prima service. Bedankt !!

Peter en Jitske Uijterwijk28-09-2014

Op 4 juli 2014 hebben wij de mooiste dag van ons leven gehad op Landgoed Groot Warnsborn.

fam. Schouten24-09-2014

In augustus een paar dagen te gast geweest. Heerlijk verblijf. Zeer vriendelijk personeel, mooie omgeving, heerlijk gegeten. Je voelt je echt te gast; en je wordt ook zo behandeld. Aan te bevelen!

Adri en Paul Tiernego17-09-2014

Wat een ambiance, service en vriendelijke bediening in een prachtige omgeving. Originele opmaak van het eten met heerlijke wijnen. Wij komen terug!

Fam.Bertholet-Hautvast16-09-2014

Wij hebben in augustus j.l. een lang weekend op Landgoed Groot Warnsborn doorgebracht. Een groot feest. Bijzonder vriendelijke medewerkers en een zeer gastvrije gastheer en gastvrouw. Daarnaast in een prachtige omgeving. Wij komen zeker terug, vr. groet Pieter en Marian Bertholet

Annemarie Zeldenrijk16-09-2014

Het weekend van 6 september bij jullie een overnachting gedaan en vooraf heerlijk gegeten. Volgende dag nog een High Tea erachter aan en alles was even goed. Bedankt, kom zeker nog eens terug om het over te doen.

Jorik Prister05-09-2014

vorige week bij jullie gegeten en geslapen. was echt top vooral het hele vriendelijke personeel dat viel gewoon op. tot snel

Feike Bruning11-08-2014

heerlijk gegeten in jullie restaurant. was echt top en ook een hele goede maar vooral ook vriendelijke bedieningsmensen!
tot snel, grot Feike

Tanja en Bob de Jongh04-08-2014

Wat hebben wij op 11 juli een onvergetelijke fantastische dag gehad! Natuurlijk is de locatie van zich al een super maar buiten dat was alles op en top. Samen met onze gasten hebben wij het geweldig gehad! Jullie gastvrijheid, service, ambiance, bediening, kamers en kwaliteit van de keuken waren en zijn top!Niels Spronk en Feyoena Hofman complimenten voor alles en heel erg bedankt voor deze onvergetelijke dag.

Lammert de Vries23-07-2014

Beste heer Reurink, Dank voor uw reactie en complimenten. Kunt u voor onze feedback ook aangeven wat er minder goed was aan het diner? Alvast dank.

K Reurink 22-07-2014

wat een prachtige locatie, prima kamer in het koetshuis, jammer dat ons geen arrangement is aangeboden of een welkom op de kamer. Ontbijt was goed . Verder was het eten a la carte of lounge een dikke onvoldoende jammer ! Wel vriendelijke bediening.

A. Schoenmakers-van Driel12-07-2014

Bij aankomst als een welkome gast ontvangen en 2 overnachtingen in het landhuis met mooi uitzicht gehad. In de tuin zagen wij hazen achter elkaar aan rennen en een vos en veel vogels. Voor een kleinere maaltijd konden wij gelukkig ook terecht, anders hadden we weer eruit gemoeten. Heerlijke dagen gehad met zeer gastvrij personeel en een lux ontbijt met mooie producten. We zijn maar ruim een uur van het landgoed af geweest, de rest hebben we daar doorgebracht met wandelen, een hapje en een drankje. Bedankt voor deze mooie ervaring, lieve mensen!

Jacqueline le Mahieu en Harry Hermes22-06-2014

Wat een fantastische bruiloft hebben wij bij jullie gehad! Na een lange planning en prettige voorbesprekingen was het op vrijdag de 13e dan zover. Onze gasten en wij hebben het geweldig gehad! Jullie gastvrijheid, de bediening, kwaliteit van de keuken, ambiance en de begeleiding van dhr. Niels Spronk en mevr. Feyoena Homan waren voortreffeljk.
We hebben op en top genoten. Héél veel dank voor alles!

lammert en vyrena19-06-2014

op zondagmorgen vanuit Groningen naar
Arnhem,we werden vriendelijk welkom geheten, we logeerden in een prachtige kamer, uitzicht op een prachtige tuin, na een sportieve fietstocht over de Veluwe,s avonds heerlijk gegeten incl wijnarrangement.vriendelijk personeel en alles tot in de puntjes verzorgd. Kortom een aanrader.

Kliphuis-de Vries16-06-2014

Lieve neef en nicht, Weer logeerden wij,nu dankzij Nel en Rien's feest,in jullie heerlijke Hotel. Het was net een beetje thuiskomen. Weer hebben we genoten.
Groet, Adri en Ina

Dennis Montanari & Roy Huurman01-06-2014

Wij zijn afgelopen weekend te gast geweest op Landgoed Groot Warnsborn voor ons huwelijksweekend ! Vanaf de eerste tot de laatste minuut hebben we ons samen met al onze gasten bijzonder gevoeld, op en top genoten van de ambiance, de gastvrijheid, het vriendelijke personeel en de culinaire zaligheden..... Het was TOP ! Heel hartelijk dank daarvoor en we komen snel eens terug !!

Fam. Douma21-04-2014

Voor de eerste keer gelogeerd op landgoed groot warnsborn in het koetshuis. Een prachtige grote kamer met Prive terras. We hebben echt genoten en komen ook zeker weer terug!

J.Brink06-03-2014

We hebben een grandioze avond gehad! Een heerlijk 4 gangen diner met gerechten die perfect op elkaar waren afgestemd. het bijpassende wijn arrangement was ook perfect. de bediening was zeer attent en professioneel!! De keukenbrigade was erg creatief en goed op elkaar ingespeeld. Alle lof!

Diederik en Rosa22-02-2014

fantastisch gegeten met een super bediening (volgens mij familie van de eigenaren :-)
was top en de bedden waren ook toppie.Meer informatie