Terug

Restaurant La Belle Source, culinair genieten bij Groot Warnsborn

Vorstelijk dineren midden in het natuurschoon van een uitgestrekt landgoed? Dat kan in Restaurant La Belle Source op Landgoed Groot Warnsborn. Vanuit het restaurant heeft u een prachtig uitzicht op de tuin en de idyllische omgeving.

De keuken van La Belle Source is Frans en streek- en seizoensgebonden en wordt geroemd door culinaire fijnproevers in binnen- en buitenland. Chef kok Maarten Meijst kookt met zijn team zeer verrassend en op hoog niveau en maakt zoveel mogelijk gebruik van ingrediŽnten van het landgoed.

Restaurant La Belle Source heeft een open keuken en op de menukaart staan verse streekgebonden gerechten die zeer regelmatig wisselen. Geniet van de zalm die op Landgoed Groot Warnsborn zelf gerookt wordt of geniet van de asperges, de verse aardbeien en het wild die van het landgoed of uit de directe omgeving afkomstig zijn.

Restaurant La Belle Source behoort niet voor niets tot de 500 beste restaurant van Nederland. Bovendien staat Restaurant La Belle Source ook in de Michelin gids met 2 rode bestekjes!

Bekijk hier de 3D presentatie van ons restaurant.

Direct reserveren

U kunt ook online reserveren bij 'La Belle Source'.


 

cloche


Meer informatie