Terug

Koken in de natuur

De inspirerende, bosrijke omgeving van Landgoed Groot Warnsborn leent zich perfect voor bijzondere en unieke bijeenkomsten. Hier vindt u rust, ruimte, natuur en luxe in een heerlijke ongedwongen sfeer.

Bij Groot Warnsborn staat beleving centraal. Door beleving toe te voegen aan uw vergadering maakt u het tot een bijzondere ervaring die men nog lang zal herinneren.
Landgoed Groot Warnsborn introduceert daarom een nieuw vergaderarrangement:
Vergaderen en workshop: Koken in de natuur

Wat dacht u van wilde kruiden en groenten zoeken, zelf een vuur maken, soep koken in een driepoot boven open vuur en zelf brood bakken? Dit is een mooie buitenactiviteit voor groepen die écht iets anders willen. Vervolgens kunt u ‘s avonds blijven overnachten zodat u uitgerust de volgende dag weer aan de slag kunt.

  • Ontvangst met koffie / thee en Warnsborn lekkernijen
  • Gehele dag vergaderen
  • Lunch
  • Eind van de middag nemen wij u meet het bos in voor de Buiten Kookworkshop: U gaat zelf in het bos (h)eerlijke ingredienten zoeken en een driegangen diner koken onder begeleiding van een gespecialiseerde buiten kok.

Prijs € 120.00 p.p. NB. Deze workshop is geschikt als teambuilding en kan ook bij minder goed weer gewoon doorgaan!

Uitbreidingsmogelijkheden: Overnachting bij dit arrangement voor slechts € 92.50 inclusief Warnsborn ontbijt.

Voorwaarden: minimaal 10 personen en op basis van beschikbaarheid.

buitenkoken

Binnen Kookworkshop

De binnen kookworkshop is uitsluitend op basis van aanvraag en wordt op maat gemaakt.  U wordt ontvangen met een glas bubbels. Daarna gaat u samen met uw collega’s of vrienden aan de slag om een culinair diner te maken.

De prijs is vanaf € 85, -.

Hiervoor krijgt u een diner, 3 glazen wijn p.p., schort en hand-out van menu en bereidingswijze. Minimaal aantal personen 10 en maximaal 16.

 


Meer informatie