Terug

Bier & spijs workshop

Geen product ter wereld kent zo’n diversiteit aan kleur, geur en smaak dan bier. Het smaakpallet van bier is vijf tot zeven maal groter dan dat van wijn. In deze workshop legt meestergastheer Lammert de Vries de nadruk vooral op het proeven van bier en de combinatie van bier en spijs.

Waarom vinden wij bieren of spijzen wel of niet lekker?
Waarom proef ik zo en mijn buurman zus?
Wat proef ik eigenlijk en waarom proef ik het op die manier?
Waarom past het ene biertje wel bij een gerecht en de andere niet?

Bier en spijs workshop

Kosten: € 32,50 mogelijk vanaf 8 personen (max. 16 pers)
Locatie: gewelven kelders

• Ontvangst met glas bier
• Uitleg over smaak, wijn en spijscombinaties en “linksom” proeven
• Proeverij van diverse biersoorten met een 6 kleine hapjes.
• Diverse broodsoorten, tappenade, worst, kaas en olijven


Bier en spijs diner

Kosten € 50, -, mogelijk vanaf 8 personen (max. 16 pers)
Locatie: Gewelven kelders

• Ontvangst met glas bier
• Uitleg over smaak, bier en spijscombinaties
• Proeverij van diverse biersoorten en 6 kleine hapjes
• Diverse broodsoorten, tappenade, worst, kaas en olijven
• Hoofdgerecht en dessert met een bijpassende fles bier, geserveerd op informele wijze in de gewelven.

workshop


Meer informatie