Terug

Trouwlocatie op de Veluwe

De mooiste dag in uw leven vraagt om een speciale plaats, een plek met historische waarde: Oranjerie Groot Warnsborn.

Het statige landhuis, het aangrenzende koetshuis en de prachtige Oranjerie bieden veel mogelijkheden voor een onvergetelijke dag. De eeuwenoude bomen, de romantische bruggetjes en kabbelende beekjes zijn een prachtige achtergrond voor uw huwelijksfoto’s. Kortom de perfecte locatie voor uw huwelijksfeest.

Trouwen voor de wet, in de Oranjerie Groot Warnsborn, maar ook op het Landgoed zelf

De Oranjerie is een officiŽle trouwlocatie waar u voor de wet mag trouwen . Een bijzondere romantische plek om elkaar het ja-woord te geven!

test-001Huwelijksdiner

Het culinaire niveau van Oranjerie Groot Warnsborn is subliem. De Oranjerie heeft een eigen keuken waar uitsluitend met dagverse, veelal streekgebonden ingrediŽnten wordt gewerkt. Vanuit de Oranjerie heeft u een prachtig uitzicht op Engelse terrastuinen.

Trouwfeest

De Oranjerie is een exclusieve locatie voor uw huwelijksfeest. U kunt de ruimte inrichten in uw eigen smaak of stijl. Vraag naar de vele mogelijkheden.

Overnachten op de Veluwe

Deze bijzondere dag wilt u natuurlijk goed afsluiten. Dat kan in een van de bruidssuites. Daar wacht u naast een gekoelde fles champagne een ontspannend bubbelbad.

 

Uw persoonlijke weddingplanners


Niels Spronk en Feyoena Homan zijn uw persoonlijke weddingplanners op locatie. Zij helpen u niet alleen met uw offerte, afspraken en advies, ook op de dag zelf zullen zij aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden.

Niels en Feyoena zijn doorgaans doordeweeks en in het weekend telefonisch bereikbaar (behalve als ze aanwezig zijn op een huwelijk natuurlijk :)).

Keurmerk Trouwen

Groot Warnsborn beschikt ook over het officiele keurmerk Trouwen. Hierbij is kwaliteit en service volledig voor u gegarandeerd! www.keurmerktrouwen.nl

  • Ontvangstlocatie OrchideŽnkas


Meer informatie