Terug

Vergaderen op de Veluwe in Arnhem

Brainstormen op de hei of ‘bomen’ in het bos: in de vergaderruimtes van Landgoed hotel Groot Warnsborn in Arnhem komen uw gasten al gauw op nieuwe gedachten. Landgoed Groot Warnsborn heeft verschillende stijlvolle en comfortabele vergaderruimtes die van alle gemakken en faciliteiten zijn voorzien.  De vergaderruimtes zijn geschikt voor groepen van 2 tot 125 personen.

Alle denkbare faciliteiten zijn aanwezig, van een eigen bar tot en met alle audiovisuele (communicatie) middelen. Heeft u secretariŽle ondersteuning nodig? Ook dat verzorgen wij graag. Uniek is dat alle vergaderruimtes over een eigen privť terras beschikken en dat de twee boardrooms een eigen privť balkon hebben.

vergaderen_locatie_arnhem_vergaderzaal_001

'Old School style' vergaderen

'Gewoon met elkaar in gesprek gaan, communiceren en inspireren; Niet High Tech maar Low Tech en zelf No Tech'. Waarbij u 30 procent meer effect heeft om ideeŽn te genereren.  U levert na binnenkomst de mobiele telefoon en laptop in. Wij zorgen voor de catering: een lunch in het bos met soep, broodjes, fruit en een toetje. Aan het einde van de dag kunt u gaan klootschieten in het bos.

Kosten vanaf € 67.50 per persoon:  

  • Ontvangst met koffie/thee en Warnsborn lekkernijen. Technische middelen worden ingenomen en veilig opgeborgen
  • Gehele dag vergaderen/ brainstormen, communiceren en geinspireerd raken! Wij zorgen voor de juiste sfeer en de catering
  • Lunch in het bos met soep, luxe broodjes en sandwiches, fruitsappen en een authentiek toetje
  • Einde van de middag klootschieten in het bos met bolderkar vol met drankjes en lekkernijen
  • Verlenging met diner en overnachting mogelijk tegen scherpe prijzen!

Tip! Maak gebruik van een dagvoorzitter, brainstormcoach, wandelcoach of een butler om uw dag in goede banen te leiden. Een workshop "Hoe Heurt Het Eigenlijk" is ook mogelijk evenals een wijn-spijs workshop.

 

Sportieve en culinaire vergaderonderbrekingen

De boog kan natuurlijk niet altijd gespannen zijn. Om uw vergaderingen te onderbreken bieden wij een aantal sportieve en culinaire activiteiten aan die de teamspirit positief beïnvloeden. Wat dacht u van klootschieten of  een heerlijke fiets of wandeltocht over ons uitgestrekte Landgoed? Of volgt u liever een wijn - spijs of bier - spijs workshop onder begeleiding van onze Meestergastheer Lammert de Vries? Dit is slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden. Vraag onze receptionisten naar de uitgebreide vergader onderbreking activiteiten.

Overige mogelijkheden zoals teambuilding, Old School bijeenkomsten en andere workshops
Wij werken veelal samen met Peter Oversteegen, sportieve evenementen. Kijkt u eens op
www.peteroversteegen.nl

Ook een goeie optie is www.mountain-network.eu
Mountain Network is goed bereikbaar en ligt naast de Rijnhal en het Gelredome. Het centrum beschikt over een 17 meter hoge klimwand, een hoogteparcours en een buitenterrein. Voor zakelijke meetings en presentaties staan diverse zalen ter beschikking. Samen met ons activiteitenaanbod op de Hoge Veluwe en de uitgebreide catering - faciliteiten is Mountan Network Arnhem het ideale vertrekpunt voor een geslaagd bedrijfsuitje, teambuilding event of vergaderarrangement.

Tot slot wijzen wij u op de mogelijkheden van "Koken in het bos". Een kookworkshop waarbij u op Maatschappelijk Verantwoorde manier kookt in het bos! Voor meer informatie www.blossomevents.nl

buiten koken


Meer informatie